Meer over

Anne-Claire Musters

Naast mijn klinisch werk en de opleiding tot gynaecoloog in een groot perifeer STZ-ziekenhuis heb ik mij de afgelopen 3 jaar met veel plezier bezig gehouden met wetenschappelijk onderzoek waarbij VR binnen de verloskunde centraal staat. Vanaf het moment dat Martine mij vroeg of ik interesse had in het onderzoeken van de potentie van VR binnen de verloskunde heb ik mij met veel enthousiasme ingezet om deze nieuwe innovatie vorm te geven. Zo werd BirthVR langzaam geboren, een nieuwe innovatieve ontwikkeling op het gebied van pijnbestrijding tijdens de bevalling.

 

“Als ik bij een patiënte op de kamer ben die BirthVR gebruikt, dan zie ik de ontspanning”.

Ik vind het fantastisch om met verschillende enthousiaste zorgverleners samen te mogen werken aan de implementatie en doorontwikkeling van BirthVR binnen de geboortezorg.

Als mede-oprichtster van BirthVR ben ik verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van de content, het testen en optimaliseren van de app, de communicatie met externe bedrijven en het voorbereiden en voorzitten van de vergaderingen. Deel uit mogen maken van dit unieke project heeft ertoe geleid dat ik ervaring en kennis op heb gedaan over de verschillende facetten van het starten van een onderneming, het ontwikkelen van een product en het creëren van draagvlak voor VR binnen de zorg. Ik werk met veel enthousiasme en plezier aan de verdere ontwikkeling van BirthVR en andere innovaties binnen de geboortezorg.

 

“BirthVR is voor mij succesvol als het de vrouw een positieve beval ervaring oplevert en zorgt voor meer ontspanning.”

Voor meer informatie, prijzen en ondersteuning neem contact met ons op.

Heb je een vraag? Kijk ook eerst bij de veelgestelde vragen, wellicht wordt hij daar al beantwoordt,

Bedankt. We nemen contact met je op.
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw.